Hello World! This is FOSS4GNL

Posted:

Welkom bij de FOSS4GNL! Dit jaar hopen we je te begroeten aan de Aeres Hogeschool in het prachtige Almere voor een leuk en hopelijk bovenal interessant programma. Dit jaar is de FOSS4G verlengd naar een tweedaags evenement. We starten dan ook dit jaar met één dag gevuld met workshops waar je de kans krijgt om, onder begeleiding van professionals je opensource gisskills te vergroten (voor meer informatie, klik eens rond op deze prachtige nieuwe site!).

We beginnen onze tweede dag sterk met een keynote van Ton Zijlstra over de open data explosie. Nadat wij allemaal geïnspireerd zijn geraakt gaan wij uiteen in maar liefst 4 groepen voor maar liefst 36 talks over alles wat onder de open-source giszon gebeurt! Dit alles wordt afgewisseld met koffie, thee en en heerlijke lunch en afgesloten met een borrel waarmee we samen met je hopen te mogen terugkijken op een inspirerende dag!

Meer informatie? Kijk gerust rond op de site, binnenkort volgt er meer info over het programma, met tips van de organisatie, praktische informatie en meer interessante nieuwtjes. Tot 10 en 11 juli in Almere

Tot 10 en 11 juli in Almere! Wij hopen jullie daar te zien De organisatie van de FOSS4GNL

Subscribe via RSS